Onze locatie

Wanneer een dierbare is overleden komt er in korte tijd veel op u af. Het team van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar denkt graag met u mee. Wij staan voor u klaar.

Persoonlijk afscheid

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar biedt alle faciliteiten en mogelijkheden onder één dak om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare. De unieke locatie met weids uitzicht biedt moderne technologie, uitgebreide cateringmogelijkheden, persoonlijke en gastvrije dienstverlening in een huiselijke sfeer.

Goed bereikbaar in Alkmaar

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is gelegen aan de Meerweg 11 te Alkmaar. De locatie ligt langs de randweg van Alkmaar en is goed bereikbaar. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren op onze ruime parkeerplaats. Het ontwerp van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar doet denken aan een driemaster zeilschip en wordt gekenmerkt door grote ramen. Het vele licht en het prachtige uitzicht over het polderlandschap van de Egmondermeer kenmerken de locatie en geven de diverse ruimtes een bijzondere sfeer.

Comfortabele familiekamer

De directe nabestaanden worden voorafgaand aan de ceremonie ontvangen in een comfortabele familiekamer. Hier kunnen zij zich in privacy en alle rust voorbereiden op het laatste afscheid. De familiekamer beschikt over eigen koffie- en theefaciliteiten.

Grand Café Allecmere of De Waag

Na de afscheidsceremonie ontvangen wij u in Grand Café Allecmere of in De Waag. Hier kunt u in alle rust condoleren, samenkomen en napraten. De catering biedt een ruime mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten. We informeren u graag over onze mogelijkheden.

Meer informatie?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek uw wensen en ideeën gerust met ons, wij denken graag met u mee. Wilt u ons Crematorium en Uitvaartcentrum komen bekijken of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of vul onderstaand formulier in.