Crematie

Voor het regelen van een crematie in de omgeving van Alkmaar kunt u terecht in ons Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Steeds vaker kiezen mensen voor een crematie. Nabestaanden hoeven bij een crematie geen graf te onderhouden en niet na te denken over het verlengen van de grafrechten. Ook zijn de kosten van cremeren vaak lager dan bij een begrafenis en is voor de asbestemming veel mogelijk.

Geef uw uitvaartwensen aan

Onze medewerkers zijn uiterst gastvrij en klantvriendelijk. Er is geen verzoek te veel.  Wij denken in mogelijkheden. Geef daarom gerust uw wensen rondom de crematie aan. Het gaat erom dat u met een goed gevoel op het afscheid kunt terugkijken.

Zorg en respect voor uw overleden dierbare

Voor het laatste afscheid kunt u terecht in één van onze twee aula’s vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de polder. Na de afscheidsdienst begeleiden we de overledene naar de ovenruimte. Dit gebeurt uiteraard met alle zorg en respect voor de overledene en nabestaanden.

Begeleiden naar de ovenruimte

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden hun overleden dierbare graag tot in de ovenruimte willen begeleiden. Dit kan helpen bij het verwerken van het verlies. In Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is het mogelijk om mee te gaan tot in de ovenruimte.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of vul onderstaand formulier in.