Muziek en beeld

Muziek roept herinneringen op, helpt om gevoelens uit te drukken en maakt een uitvaart persoonlijk. Vaak laten nabestaanden de favoriete nummers van hun overleden dierbare horen of muziek met een speciale herinnering aan hun dierbare.

Muziek en beeld keuze

Er is veel mogelijk rondom uitvaartmuziek. In onze beide aula’s is een geluidinstallatie aanwezig en kunt u (film-) beelden laten zien op een groot scherm. Wat de muziek betreft, kunt u nummers kiezen uit ons muziekboek maar u kunt natuurlijk ook zelf muziek uploaden.

Livestream en opname

Het is mogelijk om een livestream verzorgen. Zo kunnen bekenden die niet aanwezig kunnen zijn, bijvoorbeeld familie in het buitenland, toch live mee kijken met de dienst. Wanneer u wilt, kunnen wij de uitvaart opnemen zodat u de plechtigheid altijd kunt terug kijken. Beide kan natuurlijk ook.

De akoestiek van onze aula’s

Wilt u liever livemuziek zoals een pianist? Dan kan. In de grote aula staat onze witte vleugel klaar. De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor een bijzonder mooie akoestiek. Hierdoor is versterking van instrumenten of zang in de meeste gevallen niet nodig. Geef uw muziekkeuze gerust bij ons aan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste muziek?

Wij helpen u graag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of vul onderstaand formulier in.