Koffiekamer

Iedereen heeft rust en ruimte nodig om een verlies van de dierbare te verwerken. Een standaard manier bestaat hierin niet. Juist omdat wij het afscheid zo persoonlijk als mogelijk willen maken luisteren we graag naar uw wensen.

Twee stijlvolle en moderne koffiekamers

Afhankelijk van het verwachte aantal gasten die aanwezig zijn tijdens de uitvaart, heeft Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar de keuze uit twee modern ingerichte koffiekamers: Grand Café Allecmere en De Waag. Bij mooi weer zetten we bij De Waag de openslaande deuren naar het aangrenzende terras open.

 De Waag

Wij verzorgen graag een persoonlijk afscheid. Na de plechtigheid in de aula kunt u kiezen voor een samenzijn in De Waag. De cateringmogelijkheden zijn ruim, we denken graag met u mee. De Waag is geschikt voor grotere gezelschappen. Vanuit De Waag heeft u een weids uitzicht over de weilanden van de Egmondermeer Op mooie dagen kunt u ook gebruik maken van het aangrenzende terras. Door de bijzondere lichtinval loopt binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Grand Café Allecmere

Voor een afscheid met een kleiner gezelschap biedt Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar Grand Café Allecmere. De naam van deze sfeervolle ruimte verwijst naar de oorspronkelijke naam van Alkmaar. De moderne en sfeervolle ruimte biedt een huiskamergevoel. Zowel in Grand Café Allecmere als in De Waag kunnen wij voor de direct nabestaanden plaatsen reserveren.

Wij denken graag met u mee

Wilt u een condoleance in ons uitvaartcentrum? Dan biedt het Grand Café Allecmere en De Waag volop mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om de verzorging zo persoonlijk als mogelijk te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze koffiekamers en de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of vul onderstaand formulier in.