Aula & ceremonieruimte

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar heeft twee moderne en sfeervolle aula’s waar de afscheidsceremonie kan plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kunt u kiezen voor de grote of kleine aula.

Weids uitzicht over de polder

De grootste ceremonieruimte biedt ruim 200 zitplaatsen, de kleinere intieme ceremonieruimte heeft 75 zitplaatsen. Beide ruimtes zijn uit te breiden met extra staanplaatsen. Kenmerkend zijn de hoge plafonds, de lichte en ruimtelijke inrichting en door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden van de Egmondermeer.

Beeld en geluid

Beide ceremonieruimtes beschikken over moderne technische faciliteiten. Beelden kunnen vertoond worden via een groot scherm. Daarnaast is er een goede geluidsinstallatie aanwezig voor woord en muziek. Uiteraard is live muziek ook mogelijk. We informeren u graag naar de mogelijkheden. De techniek en onze dienstverlening dragen bij aan een persoonlijk afscheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u onze ruime en moderne ceremonieruimtes graag bezichtigen? U bent van harte welkom. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken zodat wij u de ruimtes in alle rust kunnen laten zien. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar: 072-2013055. Of vul onderstaand formulier in.