Onze dienstverlening

Uitvaarten worden steeds persoonlijker. Nabestaanden geven steeds meer een eigen en persoonlijke invulling aan de uitvaart. Het is belangrijk dat het laatste afscheid past bij wie hun overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. Daarom bieden wij in ons Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar uitgebreide dienstverlening, volop keuze uit verschillende sfeervolle ruimtes en een breed aanbod in catering en in het afspelen van beeld en geluid. De medewerkers van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar staan voor u klaar om een afscheid volgens uw wensen te verzorgen.

Onderdeel van Monuta en PC Uitvaart

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is ontstaan door een samenwerking tussen Monuta en PC Uitvaart. Monuta is een landelijke uitvaartverzorger en –verzekeraar met ruim 100 vestigingen en meer dan 1,4 miljoen verzekerden. Monuta bestaat sinds 1923 en is sindsdien specialist op het gebied van afscheid. PC Uitvaart verzorgt al sinds 1931 uitvaarten naar wens in de regio Noordwest-Nederland. Hier beschikt zij over uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Ook biedt zij deposito’s aan waarmee mensen kunnen sparen voor een uitvaart naar wens. PC Uitvaart heeft alles in huis voor een goed afscheid.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over praktische informatie en de kosten? Klik hier voor onze tarievenlijst 2023.

Wilt u graag advies over een van de vele mogelijkheden rond asbestemming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of vul onderstaand formulier in.