Het uitvaartcentrum

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar biedt de mogelijkheid om de volledige uitvaart op één locatie vorm te geven. Het pand biedt alle denkbare moderne faciliteiten en is bovendien goed bereikbaar langs de randweg van Alkmaar. Door de unieke ligging met uitzicht over het polderlandschap van de Egmondermeer en onze gastvrije dienstverlening bent u verzekerd zijn van onze goede zorg rondom het laatste afscheid.

Compleet uitvaartcentrum

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar biedt de mogelijkheid voor een volledige uitvaart onder één dak. Van het opbaren van uw overleden dierbare in één van onze 24-uurs kamers tot de afscheidsceremonie in één van onze moderne ceremonieruimtes en van condoleance in Grand Café Allecmere tot een informeel samenzijn in De Waag. Voorafgaand aan de uitvaart kunnen direct nabestaanden in alle rust samenkomst in onze familiekamer.

Geef gerust uw wensen aan

Wij denken graag met u mee om een persoonlijk en passend afscheid te verzorgen en u hierin te begeleiden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de locatie komen bezichtigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-2013055 of via onderstaand formulier.

Contactformulier Alkmaar